Case study

Redizajn postojeće stranice

Lopar-sanic.com stranica je koja je zaživjela na internetu još prije 10 godina. Od postavljanja na internet pa sve do prije nekoliko mjeseci stranica nije mijenjana, optimizirana i prilagođavana za tražilice. Naravno da je redizajn bio prijeko potreban, budući da je dizajn bio zastario, ključne riječi nepovoljne za tražilice a programski kod prepun grešaka.

webstranica-lopar-sanic wireframe

Proces izrade novog weba

webstranica-lopar-sanic izgled

Proces izrade započeo je sa detaljnom konzultacijom sa klijentom koji je imao jasnu viziju kako i što napraviti na stranici. Uz naše stručno savjetovanje došli smo do odličnih ideja koje su dovele do obostranog zadovoljstva. Dosta detaljna stranica sa mnoštvom informacija o smještajnim jedinicama, o destinaciji i o putu dolaska do mjesta tražila je maksimalnu posvećenost i puno istraživanja no sve s ciljem boljeg informiranja posjetioca stranice.

Nova web stranica

Nova web stranica nudi potencijalnog klijentu sve informacije o mjestu na koje dolazi, o smještaju koji bukira ali i domaćinima koji se maksimalno posvećuju klijentu. Stara stranica imala je još više informacija koje, prema Analyticsu, uopće nisu posjećivana, te su na novoj stranici izostavljena. Također, putem Analyticsa smo uvidjeli najveći problem koji je vodio posjetioce da napuste stranicu, što je dovelo do rješenja još jednog problema. Stranica je online, rezultat – obostrano zadovoljstvo!

LIVE WEB
webstranica-lopar-sanic finalno