Izrada web stranica

Zašto moramo biti na webu?

Bilo da imate malo lokalno poduzeće ili tvrtku koja posluje na širem području, klijent će vas pronaći ako imate kvalitetnu web stranicu sa točnim informacijama. Web stranice su ogledalo vašeg poslovanja, osobna iskaznica u poslovnom svijetu. Mnoge tvrtke imaju web stranicu koja nema aktualnu ponudu, imaju mnoštvo površnih informacija i loše su rangirane na tražilicama. Važnost kvalitetne, atraktivne i vjerodostojne web stranice sa pravovremenim informacijama postaje imperativ u poslovnom svijetu gdje je konkurencija nemilosrdna.

Što sve kvalitetna stranica mora imati?

Responzivan i atraktivan dizajn privlači pažnju posjetioca, zadržava na stranici i vodi prema ostvarivanju konverzije (ostvarivanje kupnje, slanje upita putem kontakt obrasca, upisivanje e-maila za newsletter, ostavljanje feedbacka itd.). Dizajn koji se prilagođava uređaju s kojeg se pristupa (desktop računala, tablet uređaji ili mobilni uređaji) naziva se responzivnim, što danas postaje gotovo obaveza budući da sve više korisnika pretražuje web putem pametnih telefona ili tableta.

Kvalitetan sadržaj na web stranici nije važan samo zbog pravovaljanih informacija već i zbog rezultata pretraživanja na tražilicama. Tražilice poput Googlea mogu "razumjeti" je li sadržaj web stranice relevantan i na temelju tih informacija rangira stranicu. Osim teksta, vrlo je bitno pronaći mjesta za i kvalitetnu fotografiju, video sadržaje, infografike,... Prepustite nama stvaranje kvalitetnog i optimiziranog sadržaja!

SEO optimizacija za tražilice - Uz atraktivan dizajn, stranica mora biti optimizirana za tražilice da bi se prikazivala na rezultatima pretraživanja. Bitni su osnovni SEO elementi na samoj stranici, ključne riječi prilagođene određenom poslovanju, prilagođenost mobilim uređajima i mnoštvo drugih, ne manje važnih, elemenata. Svi elementi se međusobno isprepliću i samo dobro odrađen miks koji čini kvalitetnu webstranicu daje rezultate za vaš posao.

Codux.net izrada web stranica


Što je sve potrebno za web stranicu?

Ideja, znanje, vještine i kompetentnost. Naravno, ovo je naš posao :)
Na klijentu jest da nam prenese svoje želje i ciljeve, budžet koji je spreman uložiti te, naravno, detaljno opisati svoje poslovanje. Uz stručno savjetovanje dolazimo do najboljeg rješenja za klijenta i za poboljšanje poslovanja.

Koliko košta izrada web stranice?

Cijena izrade web stranice ovisi o vašem budžetu, potrebama i ciljevima. Spremni smo raditi na projektima od 1500 pa sve do 150 000 kn. U potpunosti se prilagođavamo vašim željama, te ovisno o vrsti i načinu poslovanja zajednički dolazimo do najboljeg rješenja.