Što o nama kažu klijenti?

Marin Mušćo, direktor/ office manager, TZ općine Lopar

Turistička zajednica općine Lopar već nekoliko godina uspješno surađuje sa digitalnom agencijom "Codux" iz Lopara po pitanju web aplikacija za IOS i Android uređaje, facebook oglašavanja, dizajna i pripreme za tisak, te tehničke podrške. Izuzetno smo zadovoljni njihovim uslugama, mladim i poduzetnim zaposlenicima. I ubuduće ćemo, kad se za to ukaže potreba, koristiti usluge digitalne agencije "Codux", a svakako bi njihove usluge preporučili i drugim poslovnim subjektima!

Danijel Mušćo, Kastell apartments

Povjeriti danas web dizajn stranice mladom timu je delikatna odluka. Codux tim u potpunosti je opravdao naše povjerenje i odlično odradio svoj dio posla. Veliki LIKE :))

Katarina Maškarin, Obrt Metallia

Kvalitetni, brzi i nesebični.. Na usluzi odmah i u bilo koje doba dana!

Renata Žentil, Apartmani Renata Rab

Uživali smo u suradnji sa timom mladih, obrazovanih i stručnih osoba koji su za nas osmislili i izradili webstranicu za oglašavanje naših apartmana. Ističemo visoku razinu profesionalnosti u radu, mogućnost da klijent sudjeluje svojim željama i prijedlozima u izradi web-stranice, te najvažnije (u našem slučaju) realizaciji prve rezervacije u roku od 2 tjedna nakon objavljivanja webstranice.

Vedran Vukušić, Obrt Vukušić

Pohvale CODUX timu za trenutnu i vrhunsku podršku u skladu s trendovima i inovacijama na sve zahtjevnijem digitalnom tržištu.