A satisfied client is the best business strategy of all.

Restoran Gonar

Poštivajući želje klijenta i uz pažnju na dugogodišnju tradiciju stvorili smo novo lice restorana Gonar, počevši od kreiranja logotipa koji simbolizira specijalitet restorana - peku. Kreirani vizualni elementi korišteni su na web stranici, posjetnicama, cjenicima, putokazima...

Projekt Gonar

Inventory

Inventory, odnosno responzivna web aplikacija za jednostavno skladište, omogućuje prikaz stanja artikala na skladištu. Uz lako oduzimanje i dodavanje artikala, moguće je i sortiranje po kategorijama, brendovima, lokaciji i barkodu.

VIDI CIJELI PROJEKT
Projekt

Lopar Tourist Guide

Sve je veći broj korisnika koji potrebne informacije traže preko pametnih telefona. Posebice kada je riječ o turističkom mjestu, sadržajima koje ono nudi, smještaju, vremenskoj prognozi i slično. Cilj nam je bio napraviti brzu i jednostavnu aplikaciju koja količinom sadržaja zadovoljava sve potrebe za turističkim informacijama.

VIDI CIJELI PROJEKT
Projekt Lopar Tourist Guide

www.gonar.hr

Nakon kompletnog redizajna vizualnog identiteta restorana i apartmana Gonar, stiglo je vrijeme i za novu web stranicu. Stara stranica nije dovoljno dobro prikazivala kvalitete restorana, uređenost i ono što je najvažnije - kvalitetu smještaja i domaće hrane spremljene na tradicionalan način!

VIDI LIVE WEB
Projekt Gonar

www.rab-apartments-renata.com

Apartmani Renata smješteni su u Banjolu na otoku Rabu a posebnost njihove ponude smještaja je, uz moderno opremljene apartmane, novouređena ljetna kuhinja, vanjski grill i bazen u zelenoj okućnici. Nije bilo teško stvoriti priču koja će prezentirati njihovu posebnost. Web stranica rab-apartments-renata.com ispunila je klijentova očekivanja!

VIDI LIVE WEB
Projekt Apartments Renata

www.inox-vukusic.com

Obrt Vukušić godinama se bavi proizvodnjom kvalitetnih inox proizvoda te je razina njihove usluge i više nego profesionalna te je nova web stranica bila prijeko potrebna. U skladu sa uslugama i proizvodima koje pruža obrt Vukušić stvoren je web koji pokazuje razinu profesionalnosti.

VIDI LIVE WEB
Projekt Inox Vukušić

www.lopar-sanic.com

Redizajnom postojeće stranice sve klijentove zamisli pretočili smo u novi web. Klijent je imao točno određene ideje što nam je uvelike olašalo posao i svaki dio izrade dizajna i slaganja sadržaja bio je zajednički, što je smanjilo naknadne izmjene a klijenta u potpunosti oduševilo!

VIDI CIJELI PROJEKT
Projekt lopar-sanic.com

www.aidarab.com

Restoran i privatni smještaj Aida Rab ima velikih kvaliteta koje na starom webu nisu bile nimalo istaknute. Moderan i atraktivan dizajn, naglašene prednosti sa mnoštvom kvalitetnih fotografija osvježile su ukupno poslovanje Aide!

VIDI LIVE WEB
Webstranica Aidarab.com

OPG Matahlija

Nije bilo jednostavno mijenjati vizualni identitet za obiteljski posao koji je, u svojih gotovo 100 godina postojanja, ispisao mnogo priča. Potrebno je bilo sagledati sve djelatnosti, cjelokupan asortiman i upoznati procese proizvodnje. Kreirani su vizuali za gotovo sve aspekte marketinga , kako offline tako i online - posjetnice, brošure, facebook i web vizuali, naljepnice za proizvode, pakiranja....

Oglašavanje OPG Matahlija

Apartmani Lopar Šanić

Moderno uređeni apartmani smješteni na dvije lokacije, sa vrlo zastarjelom web stranicom i bez ikakvog oglašavanja podignuti su na veći nivo optimiziranom i redizajniranom stranicom, sada prisutni na društvenim mrežama i tražilicama :)

VIDI LIVE WEB
Oglašavanje lopar-sanic.com